Face- & bodypaint

Facepaint is in Nederland beter bekend als schminken. Daarom hebben wij het hieronder over schminken.

Gegarandeerd feest met een schminkstand

Ideeën om een evenement op te leuken met een schminkstand? Houtspelmaatwerk staat graag voor u klaar. Schminken is voor kinderen en volwassenen een groot feest en een succes op elke feestelijke gelegenheid en festival. In de uitgebreide schminkstand van Houtspelmaatwerk is iedereen welkom voor een kleurrijke metamorfose. Op een verjaardag of kinderfeestje, straatfeest, bedrijfsfeest, familiedag, beurs of braderie richten we graag een herkenbare schminkplek in.

Zelf kiezen of volgens thema?

We beschikken over professionele schminkers die vele wensen in vervulling laten gaan. Kinderen kunnen aan de hand van voorbeelden zelf kiezen wie of wat zij graag willen zijn. Ook is het mogelijk om van te voren te kiezen voor een specifiek thema zoals vlinders, monsters, prinsessen, dieren, helden of feestdagen. Ons de vrije hand geven n.a.v. persoonlijke wensen mag natuurlijk ook.

Glittertattoos

Een schitterende eye-catcher. Laat u versieren met betoverende glitter in iedere stijl en kleur die u maar bedenken kunt.

Stem de glittertattoo af op uw humeur, outfit of op de gelegenheid. Dit maakt het helemaal af. Een glittertattoo geeft een feestelijke uitstraling.

U kunt bij ons terecht voor glittertattoos geschikt voor zowel jongens, meisjes, tieners als volwassenen.

De kinderen kunnen dan zelf hun ontwerp uitkiezen en de kleuren glitters. Door middel van een speciale kind- en huidvriendelijke lijm wordt de glittertattoos aangebracht op de eerst ontsmette huid. Zo blijft de tattoo dan ook langer zitten.

U heeft er 3-7 dagen plezier van en u kunt er gewoon mee sporten, douchen en zwemmen. 

Wij komen naar u toe op een afgesproken plaats en tijdstip en zullen alle gasten voorzien van een super mooie glittertattoo. Ze hebben de keuze uit meer dan 100 sjablonen en 40 kleuren glitter.

Maatwerk: Speciale Glittertattoo

Glittertattoos maken kunt u ook zonder sjabloon bij ons laten maken. Freehand ofwel Los uit de hand getekend op uw wens en verzoek.

Speciaal ontwerp in sjabloon voor uw evenement of promotie. U kunt door ons een uniek sjabloon laten maken voor uw evenement. Onderscheid u van de massa en zorg voor een schitterende verrassing. Zorg hierbij dat u dit tijdig aanvraagt. Ontwerpen en bestellen zal enige tijd in beslag nemen.

Bellypaint

Als u zwanger bent en u wil hier graag een uniek aandenken van dan is een Bellypaint daar ontzettend geschikt voor.

Een Bellypaint laten zetten op uw zwangere buik is een bijzondere ervaring.

Erg persoonlijk en natuurlijk een unieke ervaring met een mooi resultaat.

Geschikt voor tijdens een babyshower maar ook een prive afspraak behoren tot de mogelijkheden.

U kunt zelf aangeven wat u graag aan wensen heeft. Wij maken in samenwerking met u een uniek ontwerp.

Er worden mooie foto's gemaakt van uw Bellypaint die u kan gebruiken als geboortekaartje of afdrukken op canvas. De keuzes zijn eindeloos.

Het Bellypainten zal, afhankelijk van het ontwerp dat gekozen is, 1,5 tot 3 uur duren. Gedurende deze tijd zullen we kijken wat de meest comfortabele houding voor u is. Dit kan zijn zittend, staand of misschien wel liggend.

Tips!
  • De bellypaint wordt het mooist vanaf de 30ste – 35ste week van de zwangerschap.
  • Uw buik komt het mooiste uit op de foto met een effen kleur broek en shirt.
  • We verzoeken voor het maken van een bellypaint geen crème of olie op je buik te smeren.
  • Zorg dat u te voren geen knellende kleding aan heeft.

Boekingen

Bent u tevreden en geïnteresseerd of wilt u iemand verrassen met een bellypaint, neem dan via de mail info@houtspelmaatwerk.nl contact op om een afspraak te maken.

Bodypaint

Stelt u zich eens voor; Een unieke bodypaint als reclame stunt om uw evenement op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen.

Een Bodypaint is een bijzondere manier om artistiek creatief te zijn op een levend canvas.

Daarnaast ook een aanvulling kan zijn op een totaalplaatje in de kunst, mode of theater. De mogelijkheden zijn eindeloos slechts beperkt door eigen grenzen.

Missie van het World Bodypaint Festival

"Imagine a painter who can create an image from an idea in the fullness of colour, design and expression, and then imagine this artist asking their canvas to sing, dance or scream."

(Stel je een schilder voor die een beeld kan creëren uit een idee dat rijk is aan kleur, ontwerp en expressie, en bedenk dan dat deze artiest aan haar canvas vraagt om te zingen, dansen of schreeuwen.)

Houtspelmaatwerk werkt graag mee om deze missie verder de wereld in te brengen.

Vol fantasie, stijlvol en geraffineerd met speciale effecten.

Meer weten?

In onze algemene voorwaarden vind u algemene informatie over het face- & bodypainten en een aantal vaste prijzen (artikel 12). Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op via info@houtspelmaatwerk.nl. Bijna alles is mogelijk!

All rights reserved © Houtspelmaatwerk.nl